Ne poti gasi si pe:

Proiecte

Archives

Va asteptam pe FORUM!

Nicio intrebare nu ramane fara raspuns!

Implicare şi ACŢIUNE colectivă, empatie şi SPRIJIN concret!

Mii de contacte pe retelele sociale, grupuri atent moderate.

Grup FB infertilitate: www.facebook.com/groups/sustinSOSInfertilitatea
Grup FB adopție: www.facebook.com/groups/AdoptieRomania
Grup FB sarcină și parenting:
www.facebook.com/groups/1019468961471102
Pagină FB infertilitate: www.facebook.com/SOSInfertilitatea
Pagină FB adopție:
www.facebook.com/VremSaPutemAdoptaCopii
Pagina FB a inițiatoarei Asociației:
www.facebook.com/SOSI.Nicoleta.Cristea.Brunel

Sustineti asociatia de voluntari SOS Infertilitatea!

Nici macar cea mai bine-intentionata organizatie din lume nu poate "trai" doar cu aer! Asociatia noastra nu are alte surse de finantare in afara contributiilor membrilor si sustinatorilor sai.

Donatie online, cu cardul, securizata, rapida, FARA COMISION!

Saptamana Nationala de Constienizare

Eveniment anual de awareness & advocacy (din 2012)

SUBPROGRAMUL FIV-ET (din 2011)

Mii de comentarii despre Subprogram, pe forumul si pe FBgrupurile SOS Infertilitatea.

PESTE O MIE DE COPII NASCUTI DEJA!

SFATURI MEDICALE ONLINE

> Sute de raspunsuri personalizate ale medicilor la intrebarile adresate de pacienti pe forum!

Grupurile de Suport SOS Infertilitatea

Grupuri de Suport pentru cupluri hipofertile, sub coordonare psihologica.

Biblioteca SOS Infertilitatea

Carti despre fertilitate, reproducere asistata, adoptie, sarcina, parenting - disponibile spre imprumut.

Vrem sa putem adopta copii!

Campanie de advocacy a Asociatiei SOS Infertilitatea in domeniul adoptiilor.

Special Families Campaign / Familiile Sperantei!

Proiect paneuropean, sute de povesti impresionante ale familiilor care au invins infertilitatea.

Platforma web SOS Infertilitatea

Blog, forum, newsletter, info flash, baze de date, pagini si grupuri pe retele sociale...

Acces universal la tratament impotriva infertilitatii!

Parlamentul European "constată că infertilitatea este o boală recunoscută de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care poate avea efecte grave, cum ar fi depresia; subliniază faptul că rata infertilităţii este în creştere, atingând în prezent aproximativ 15% din cupluri; invită, prin urmare, statele membre să garanteze cuplurilor dreptul de acces universal la tratament împotriva infertilităţii". (Rezolutie a Parlamentului European, 2008)

In curand va incepe programul-pilot al Ministerului Sanatatii: 250 de cupluri vor beneficia de fiv gratuit!

Postul de televiziune ProTV a difuzat duminica, 3 ianuarie,  o stire despre demararea programului Ministerului prin care 250 de cupluri vor beneficia de o tentativa de FIV gratuita.

Serviciul de Presa al Ministerului Sanatatii a comunicat oficial Asociatiei “SOS Infertilitatea” luni, 4 ianuarie, la orele 9:00, ca programul inca nu este definitivat, deci inca nu s-au stabilit amanuntele concrete (componenta  exacta a dosarelor, locul unde se vor depune, datele de desfasurare a diferitelor etape etc.) In momentul in care acestea vor fi stabilite, le vom comunica pe pagina web si pe le vom discuta pe forum, urmariti-ne.

Mentionam ca aceste criterii de selectie nu sunt fixate de catre Asociatia “SOS Infertilitatea” (noi ne-am dori, la modul ideal, ca toata lumea sa poata beneficia de sprijin nelimitat in lupta pentru a avea un copil), ci de catre Ministerul Sanatatii. Ne pare foarte rau ca, inevitabil, vor fi persoane care nu se vor incadra in criterii si care vor fi discriminate (da! credem ca o persoana care are tentative nereusite de fiv are dreptul de a continua sa incerce!, da! credem ca o persoana obeza are dreptul de a avea un copil! etc.); din cate intelegem, dorinta autoritatilor este ca acest program sa fie “eficient”, “rentabil”, sa fie obtinute cat mai multe sarcini, deci, cum nu sunt bani pentru toti cei care ar putea solicita,  au optat pentru selectia cuplurilor cu sanse teoretice mari de reusita.

Va asiguram de un aspect: in aceasta lupta, Asociatia “SOS Infertilitatea” este si va ramane de partea cuplurilor infertile si noi nu vom face compromisuri. Am muncit prea mult, am pus prea mult suflet in aceasta campanie pentru a nu lupta pana la capat pentru interesele cuplurilor infertile. Din partea Asociatiei vor face parte din comisie persoane care au castigat lupta cu infertilitatea, dar care, va asiguram, nu au uitat-o. Pentru noi un dosar nu va reprezenta un vraf de documente, ci o familie care sufera si spera. In masura in care va tine de noi, acest proiect de selectie va fi unul corect.

Iar daca la sfarsitul acestui program vor exista 50 de copilasi care altfel nu s-ar fi putut naste, 50 de familii care altfel nu s-ar fi putut bucura de zambetul unui copil – noi, membrii fondatori ai SOS Infertilitatea, “zvapaiatele idealiste” in a caror lupta mai nimeni nu credea in urma cu un an, vom fi la fel de fericite ca parintii in cauza. Vom simti ca totul a meritat si ca da, uneori, chiar si muntii pot fi mutati din loc.

Va tinem pumnii tuturor, sa avem parte, individual si colectiv, de un an cu implinire.


Asociatia SOS Infertilitatea, fertilizare in vitro FIV, fiv gratuit, infertilitate, Ministerul Sanatatii, reproducere umana asistata medical, tratament infertilitate suportat de asigurari

 

Comments:

  • Loredana Says:

    La prima vedere a criteriilor, ne incadram. Abia astept amanunte!!!

  • alinutza Says:

    Dar mai intai nu trebuie sa apara legea in monitor? S-ar putea sa mai dureze ceva… Cel putin sa stim detaliile despre dosarul ce trebuie pregatit, cine face evaluarea, unde se depune, s.a.s.m.d.

  • rmy Says:

    bine de incadrata ne incadram dar ce acte sunt necesare la dosar si unde se depun aceste dosare?

  • Elena Says:

    Si noi ne incadram , dar nu am aflat mai multe informatii despre acest program . Cum si unde ne putem inscrie ?
    Asteptam cu nerebdare amanunte
    !

  • Gilona Says:

    Buna seara si La multi ani! Noi ne incadram la conditiile impuse : “Astfel vor avea intaietate in progam cei care sunt casatoriti, sunt cetateni romani, au intre 20 si 40 de ani, nu sufera de obezitate si n-au mai facut o alta procedura de fertilizare in vitro.” Ce trebuie sa facem mai departe? Am inteles ca de pe 04.01.2010 se depun dosarele. Unde mai exact si ce trebuie sa contina aceste dosare? Daca aveti informatii va rog sa ma ajutati si pe mine. Va multumesc anticipat.

  • MARCELA Says:

    SA VEDEM. TOTUL E AMBIGUU. CARE SUNT CENTRELE ? CE TREBUIE SĂ CONȚINĂ DOSARELE? RĂSPUNSURI LA ACESTE LUCRURI NU SE PRIMESC. MÂINE ÎNCEPE CAMPANIA DAR NU SE ȘTIE NIMIC.

  • Alinutza, nu este o lege, ci un program-pilot al Ministerului Sanatatii, tine de bucataria lor interna, se regleaza prin ordine, nu trebuie nimic publicat in Monitor. Legea e alta mancare de peste – pentru reglementarea reproducerii umane asistate in general, exista un proiect, ba chiar mai multe, dar va dura, procesul legislativ e lung iar domeniul sensibil.

    In principiu, cele doua (legea RUAM si programul de finantare FIV) nu interfereaza direct, sunt doua fronturi diferite pe care lupta Asociatia “SOS Infertilitatea”. Si iata ca se intampla, fie si partial, desi nimeni nu ne credea cand am inceput sa organizam campania, eram vazute ca niste zvapaiate care isi pierd timpul cu revendicari! Amintiti-va de intelepciunea poporului roman: “copilul care nu plange nu capata tzâtza”! Va asteptam alaturi de noi in campanie, sa ne facem auziti si sa obtinem ceea ce ni se cuvine: ajutor medical pentru a putea deveni parinti!

    Nu avem mai multe amanunte despre program deocamdata, maine se intorc functionarii de la MS si speram sa obtinem ceva concret. Urmariti-ne. Va rugam sa nu va agitati/stresati, cu siguranta va exista un termen rezonabil pentru constituirea si depunerea dosarului. Deocamdata MS nu a anuntat nimic oficial, deci este timp.

    Doamne ajuta! :)

  • Corinuka Says:

    Asteptam informatii despre ce trebuie sa contina dosarele si unde sa le depunem!!!!!
    Asteptam demult clipa asta!
    Doamne-ajuta!!!

  • Serviciul de Presa al Ministerului Sanatatii a comunicat oficial Asociatiei “SOS Infertilitatea” luni, 4 ianuarie, la orele 9:00, ca programul inca nu este definitivat, deci inca nu s-au stabilit amanuntele concrete (componenta exacta a dosarelor, locul unde se vor depune, datele de desfasurare a diferitelor etape etc.) In momentul in care acestea vor fi stabilite, le vom comunica pe pagina web si pe le vom discuta pe forum, urmariti-ne.

  • cristina Says:

    buna seara .Toata lumea spune sa stam linistite dar dupa ani de incercari fara nici un rezultat iti pierzi si calm si incredere.Am 29 ani sotul are 35 si de vreo 2 ani ne chinuim sa avem un bebe prin cabinete ,medici care mai decare specialisti.A am uitat sa spun ca am avut si o sarcina extrauterina acum 6 ani.astept sa vad ce trebuie la dosar si cand trebuie trimise si unde .Sper sa am noroc si sa beneficiez de acest program.Si sper ca toate femeile care asta e singura sansa sa beneficieze.Bafta multa.LA MULTI ANI!SI SPER CA 2010 SA VINA PENTRU FIECARE CU UN BEBE.

  • GEORGETA Says:

    Si noi ca si alte familii ne incadram in acest program, ne dorim enorm de mult un copil, incercam de 12 ani. Cred ca cu ajutorul vostru vom reusi! Asteptam mai multe informatii si detalii despre acest program. Va multumim din suflet!!!

  • louis Says:

    daca si “ajutorul” asta se da in Romania ca toate fondurile de la stat e clar cum va fi ! Probabil o sa anunte criteriile cind e prea tirziu sa mai faci demersurile necesare ! poate voi asociatia o sa aveti grija sa ne informati mai repede !

  • Mirela Roman Says:

    Si noi ca si alte cupluri ne incadram in conditiile impuse va rog vrem sa stim ce trebuie sa cuprinda dosarul Va multumim pt tot

  • SOS Infertilitatea Says:

    Buna ziua

    Dorim sa va informam ca Asociatia SOS Infertilitatea detine doar un sediu social si din aceasta cauza nu va putem oferi consultanta la sediul asociatiei. Va oferim consultanta doar online, atat cat ne permite si noua timpul liber pe care il acordam in totalitate campaniei si dumneavoastra.

    Inscrierea in asociatie este de un real ajutor pentru noi, deoarece asa vom arata cat de multe persoane sunt afectate de infertilitate, dar dorim sa precizam ca aceasta inscriere nu va faciliteaza cu absolut nimic inscrierea si nici acceptarea dosarelor dumneavoastra in programul pilot demarat de Ministerul Sanatatii.

    Va asteptam sa deveniti membri activi ai asociatiei SOS Infertilitatea, deoarece impreuna vom putea continua demersurile pentru ca acest program pilot sa se transforme in viitor intr-un program care sa finanteze toate cuplurile afectate de infertilitate.

    Va multumim.

  • Mustafa Nicoleta Says:

    Buna ziua, am 34 ani , am suerit doua sarcini extrauterine si deci nu mai am alta sansa decat vitro pentru a avea un copil , ceea ce ne dorim ffffff mult , doresc sa aflu cum ne putem inscrie in acest program si ce acte sunt necesare .
    Am citit deasemeni ca vor fi si criterii social-economice , sper ca cei care avem venituri modeste sa nu fim exclusi din program , vedeti dumneavoastra tocmai noua ne-ar fi cel mai greu sa strangem banii necesari ……..

  • Nicoleta, ne pare rau ca si tu te confrunti cu infertilitatea. Te intelegem perfect. Nu stiu unde ai citit ca vor fi criterii social economice, din pacate MS nu a anuntat asa ceva. Noi o sa facem tot ce tine de noi sa impunem ideea asta, ca macar la dosare “egale” (varsta eligibila, infertilitate dovedita, etc.) sa aiba prioritate cei cu venituri mai mici, care altfel nu ar avea alta sansa. Caci clar vor fi peste 250 de dosare “eligibile”, trebuie sa fie un criteriu care sa faca diferenta in selectia efectiva. Noi vom cere ca acesta sa fie veniturile cuplului. Dar nu promitem ca opinia noastra va fi cea care se va impune.

  • RODI Says:

    Buna ziua, am 36 ani si ne dorim foarte mult un copil pe care nu il putem avea decat prin fertilizare in vitro.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina un dosar si unde trebuie depus intrucat noi indeplinim conditiile pe care le-au impus?
    Va multumim din suflet!

  • anca Says:

    rodi, citeste articolul, scrie clar ca inca nu s-a fixat nimic privind dosarul si ca vor anunta cand se va intampla.

  • Mustafa Nicoleta Says:

    “O comisie alcătuită din medici ginecologi, economişti, psihologi şi reprezentanţi ai Asociaţiei „SOS Infertilitatea” va studia dosarele depuse de tineri şi va stabili cuplurile care vor beneficia de fertilizarea in vitro. ”
    este numai un pasaj din multe de acest fel pe care le-am citit ….. de ce un economisti? noi acum avem o casa dar si un credit pentru ea …. ca multe alte cupluri dealtfel ….e ca la banca ? dar un copil nu e un credit …..
    In speranta ca nu sunt fff pesimista astept si eu sa aflu ce acte sunt necesare si unde le putem depune , multa bafta tuturor

  • camelia Says:

    Buna ziua!Ma numesc camelia,sunt din iasi,sunt casatorita de 5 ani si tot de 5 ai incerc in zadar sa avem un copil.Sper din tot sufletul in acest proiect de fertilizare in vitro si consider ca este ultima sansa de a mai concepe un copil.Sincer mi s-au cam dus toate sperantele si asta ar fi cam ultima oportunitate.mentionez ca am 30 ani.Daca se anunta ceva cu privire la depunerea dosarelor va rog din suflet sa lasati mesaj pe forum.va multumesc

  • Mihaela Says:

    Buna, sunt Mihaela am 25 de ani, sunt casatorita de 5 ani, dar din pacate dupa pierderea unei sarcini si 1000 de analize in ultimii ani…am ingrozitorul diagnostic infertilitate primara – pe care eu refuz sa il accept. Imi este foarte greu sa recunosc acest lucru si adesea sufar in tacere sperand in fiecare luna ca minunea se intampla. Din pacate speranta este singura care mi-a ramas si incerc sa imi ridic moralul in fiecare zi.

    Pacat ca in acest proiect nu avem si doctori comunicativi si devotati, caci am perdut 2 ani facat o sumedenie de analize si tragand cu clestele raspunsurile din gurile doctorilor prea plictisiti.

  • cristina Says:

    TE INTELEG FOARTE BINE NICOLETA CA SI EU AM AVUT O SARCINA EXTRAUTERINA ACUM 6 ANI.ULTIMA SPERANTA E ASTA.POATE VA FI BINE

  • cristina Says:

    ASTEPTAM SA NE SPUNETI MAI MULTE DESPRE DOSAR.CUM,UNDE ,PANA CAND.VA MULTUMESC

  • maya Says:

    1 – va multumim ca existati;
    2 – va felicitam pentru rezultate.

    Cu stima si cu multa speranta,
    El si Ea si atat

  • Suntem un cuplu casataoriti de 16 ani am varsta de 32 si sotul 40 as dori sa intru si eu in programul-pilot al Ministerului Sanatati pentru a benificia de fiv gratuit deoarece imi doresc un copil foarte mult am incercat toate modalitatile toate tratamentele date de medici dar fara nici un rezultat poate mai am o speranta cu acest progam astept un raspuns cat mai repede

  • Va intelegem nerabdarea, dar din pacate nu tine de noi, ci de Ministerul Sanatatii. Ceea ce nu inseamna ca noi, Asociatia “SOS Infertilitatea”, vom sta cu mainile in san – vom face presiuni sa inceapa cat mai repede. Bugetul din fericire exista, procedurile birocratice ne omoara. Dar sa ramanem optimisti. Va vom tine la curent, asa cum am promis.

  • Mihaela- Emilia Says:

    Buna ziua.Ma numesc Mihaela si ca si celelalte cupluri, ne confruntam si noi cu aceeasi problema, nu putem avea un copil pe cale naturala. Am suferit 2 interventii chirurgicale in care mi s-au scos pe rand cate o trompa, de aceea probabilitate unei sarcinii naturale este 0. Asteptam sa se definitiveze acest program si poate o sa avem o sansa la un FIV gratuit din partea statului, cu toate ca sunt extrem de putine cupluri care o sa beneficieze de acest program.

  • eLLena Says:

    Buna ziua,
    Sunt o persoana nefericita din cauza lipsei unui copil si incep sa-mi pierd speranta. Am 41 ani, casatorita de 5 ani, cu 3 IA la activ.
    Vreau si eu o sansa la FIV – gratuit.
    Va multumesc.

  • alina Says:

    cum putem afla care sunt actele necesare pentru fiv gratuit?si unde se pot depune?am25 de ani si sunt in menopauza precoce in urma unei tumori la ovar urmata de chemioterapie.

  • alina Says:

    va multumesc petru tot ce faceti sunteti minunati

  • Mustafa Nicoleta Says:

    Oare cand se va hotara ce sa contina dosarul pentru fiv gratuit si unde se vor depune dosarele, este deja 8 ianuarie si nu se stie nimic .
    Va fi nevoie de multe analize si harti cecea ce va insemna timp …. deplasarea la centrele de fertilizare ca doar nu se fac peste tot ……si asta se va face in functie de timpul si problemele fiecaruia , ne este pusa greu la incercare rabdarea .

  • Mustafa Nicoleta Says:

    Oricum va multumesc pentru ceea ce faceti, fara voi nu cred ca am fi avut nici macar aceasta mica sansa ,va multumesc sa ne-ati redat speranta .
    Mult succes in ceea ce v-ati propus in continuare!

  • Hopeful Says:

    Multumesc si eu Asociatiei “SOS Infertilitatea” pentru tot ajutorul acordat cuplurilor cu probleme si ma rog lui Dumnezeu pentru destuparea mintilor guvernantilor nostri spre a curma suferintele acute ale cuplurilor afectate de lipsa unui sufletel in viata lor.
    Ca parere personala, mi se pare odios din partea Ministerului Sanatatii sa ne intoarca unii impotriva celorlalti prin limitarea la 250 a cuplurilor ce vor beneficia de asistenta pentru FIV. Puteau macar sa faca o programare pentru toate cuplurile, chiar daca asta insemna ca ultimul cuplu sa fie programat in 2015. Macar ne bazam pe ceva concret.
    Cateodata ma gandesc ca singura solutie ar fi sa organizam un miting, pentru a fi vazuti si ascultati. Doar lipsa de coordonare si “rusinea” de a ne afisa “dizabilitatile” in public cred ca ne tin acasa.

  • Hopeful, am zambit la faza cu mitingul. Noi nu reusim sa gasim – in afara membrilor activi din nucleul “SOS Infertilitatea” – cativa oameni dispusi sa mearga la evenimente, ceva mai degraba pozitiv, intalniri cu presa, cu personalitati care ne-ar putea ajuta, manifestari ale societatii civile. Coordonare iata ca exista, o oferim cu drag si cu pretul sacrificarii intregului timp liber, dar nu ne facem iluzii. Daca poate pica de sus e foarte bine, noi stam pe margine si criticam cu spor. (Nu ma refer la tine sau la cei care au scris aici, dar cateva persoane care doar citesc se vor recunoaste. Si poate vor sta stramb si vor judeca drept.)

    Ai dreptate cu limitarea sumei, dar ce am putea face? Ce ai face tu in locul nostru?

  • Ana Says:

    Buna ! Cne stie sa-mi scrie ce contine dosarul? Multumesc !Bafta tuturor!!!!!

  • ADRIANA Says:

    SI NOI NE-AM INCADRA, CRED, DAR UNDE SI CE ACTE SUNT NECESARE DE UNDE AFLAM?

  • Mariana Says:

    Buna! Puteti sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru FIV gratuit si unde se depun? Eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil insa medicii mi-au spus ca doar cu fertilizare in vitro pot ramane insarcinata. Multumesc frumos!

  • viorica Says:

    suntem un cuplu casatorit de 16 ani,eu am 35 ani sotul 37.Ne dorim ff mult un copil dar din pacate nu putem sa ne implinim visul decat daca facem fiv.Daca ne puteti ajuta sa ne spuneti ce acte sunt necesare pentru fiv gratuit si unde se depun?va multumesc din suflet

  • Olaru Elena-Lucretia Says:

    Buna! Suntem un cuplu casatorit care de 4 ani care incerca sa aduca o minune in viata lor (din pacate eu mai adaug 5 ani de chin cu fostul sot care…a cedat “nervos” si a facut un bebe cu o doamna mai…fertila)…ideea e ca asteptam vesti si suntem interesati de acest program; conditiile le indeplinim…care e urmatorul pas? multumim!

  • veronica Says:

    indiferent ce va fi, multumesc din suflet echipei asociatiei sos infertilitatea ca s-a gandit cu adevarat la noi!

  • veronica Says:

    binenteles ca asteptam cu nerabdare sa aflam toate detaliile despre program, conditiile, si sa ne ajute D-zeu! Trebuie sa rezistam si sa ne tinem inca tari! Si noi suntem o familie care asteptam de zece ani, eu nu mai am trompele si singura sansa este fiv!

  • Cum am vazut ca se tot tergiverseaza, Asociatia “SOS Infertilitatea” a inaintat oficial Ministerului Sanatatii o serie de propuneri privind eligibilitatea cuplurilor. Nu stim ce se va alege de ele (nu are rost sa enuntam aici propunerile, nu pot semana decat confuzie, intrucat foarte probabil nu va ramane asa – va asiguram doar ca propunerile noastre sunt in interesul cuplurilor infertile), dar macar sa aiba MS o baza de plecare, sa faca odata ceva, ca stau banii aia alocati blocati, iar sute de cupluri infertile asteapta!!

  • maya Says:

    multumim frumos ca ne tineti la curent.

  • ioana Says:

    as dori sa ma tineti si pe mine la curent cu depunerea de dosare am 2 inseminari esuate si as merge mai departe cu FIV doamne ajuta sa se aprobe legea

  • SOSI Says:

    Asociatia “SOS Infertilitatea” a obtinut la Parlamentul European sprijinul a cinci eurodeputati care vor scrie Ministerului Sanatatii pentru a cere accelerarea programului privind fertilizarea in vitro. Sa speram ca macar lor le vor raspunde la mesaje.

  • madalina Says:

    ma bucur pt acest program pilot al infertilitati gratuit in special pt cumnata mea care incearca de aproape 8 ani si ea se incadreaza abia asteptam sa stim vesti despre dosar

  • madalina Says:

    ne dorim sa ne tineti la curent cu depunerea de dosar,ne dorim foate mult pt cumnata noastra sa i se implineasca acest vis DOAMNE AJUTA

  • Madalina, urmareste forumul si binenteles te asteptam daca doresti sa te implici alaturi de noi in campanie. Toate facem voluntariat si avem mereu nevoie de ajutor dat fiind ca o zi are doar 24 de ore. Multumim!

  • Madalina, te asteptam pe forum: http://forum.infertilitate.com/viewforum.php?f=2

Leave a Reply or Comment


Cauta In Site

Premii

Castigatori ai CAMPIONATULUI DE BINE 2015:

Locul doi, Bursa Binelui - Campionatul de Bine, 2015:

Gala Nationala a Voluntarilor 2013

Locul intai - Voluntarul anului in domeniul Sanatate:

Gala Oameni pentru Oameni 2013:

Locul al doilea la categoria „Generozitatea care schimba vieti”:

Femeia Anului 2013

Gala Femeia Anului - revista Avantaje, editia 2013


Categoria Apararea si promovarea drepturilor familiei.

Premiu la Gala “Premiile Drepturile Copilului”, 2012

Campania "Copiii Romaniei nu sunt de vanzare"

Sectiunea Jurnalism, premiu pentru echipa Departamentului Social - Antena 1, cu participarea voluntarilor SOS Infertilitatea.

Gala Oameni pentru Oameni, 2012

Sectiunea "Fundraiserul voluntar al anului"

Premiul al III-lea la Gala Societatii Civile 2012

Sectiunea PROGRAME

Doua premii intai la Gala Societatii Civile 2011

Categoriile "Apararea drepturilor individuale/colective" & "Buget -/Eficienta +"


Doua Silver Award si un Golden Award

pentru SOS Infertilitatea la Romanian PR Award 2011!


Premiu la Gala Sananatii

Locul doi la categoria "Cea mai activa asociatie de pacienti", 2011

Premiu la Gala Participarii Publice 2011

Singura campanie premiata pentru al doilea an consecutiv.

Campanie premiata

la Gala AVON "125 de femei pentru schimbare", 2011

Campanie premiata

la Gala "Zece Femei Exceptionale", 2011

Silver Award for Excellence

la Romanian PR Award 2010!

Campanie premiata

la Gala Premiilor Participarii Publice 2010.

Campanie premiata

la Gala Premiilor "Carol Davila", 2009.